• Hagbyhamn 110

  • Musik och mat i lantlig idyll

VÄLKOMMEN TILL HAGBYHAMN110
– EN POP-UP FOLKPARK I LANTLIG MILJÖ

Nu planerar vi inför sommaren 2024

I vackra Hagbyhamn så tänker vi för tredje sommaren skapa lite gammaldags folkparkskänsla med god mat, bra musik, varvat med anekdoter och hög trivselfaktor.

EVENEMANG

TO BE ANNOUNCED

13 juli

Dan Hylander

14 juli

Gladys Del Pilar
gästkock Gladys Del Pilar

19 juli

Peter & Tova Glyt med band
gästkock Zacharias Lindqvist

20 juli

Sigge Hill & Per Persson

25 juli

Wille Crafoord

27 juli

Fräcka Orkestern

28 juli

Lars Vegas Trio

29 juli

Peter Glyt + Lars Vegas med gäster

2 augusti

Caj Karlsson

SPONSORER 2023

 

  

SOMMARENS PROGRAM 2023

Programmet 2024 kommer finnas för bokning under våren

Torsdag 13 juli

Wille Crafoord

Dan Hylander

745 SEK inkl. grillbuffé

Dan Hylander tillsammans med Ray Montana band var Sveriges bästa akt på 80-talet och skivan ”Döende oskuld” är en fantastisk skiva. Dan har vunnit Rockbjörnen för bästa manliga artist. Han har varit verksam som artist och låtskrivare sedan 70-talet. Dan tillsammans med husbandet är först ut i Hagbyhamn.
I mån av plats säljer vi endast showbiljetter 360 kr

Fredag 14 juli

Kommande

Gladys Del Pilar

745 SEK inkl. grillbuffé

Gästkock Gladys Del Pilar
Folkkära mellovinnaren, musikalstjärnan, kändisbagaren och mästerkocken Gladys Del Pilar tillsammans med husbandet bjuder på musik från sin långa karriär. Musiken varvas med anekdoter från hennes innehållsrika liv.
I mån av plats säljer vi endast showbiljetter 360 kr

Onsdag 19 juli

Kommande

Peter & Tova Glyt med band

695 SEK inkl. grillbuffé

Gästkock Zacharias Lindqvist Hansson
Peter har gjort flera skivor både som soloartist och tillsammans med Tiny Harvest och Fräcka Orkestern. Skrivit och medverkat i krogshower varav flera av dem spelats i Kalmar. Lite gammalt och nytt från skivorna, några låtar från krogshowerna, några glada favoriter varvat med anekdoter. För maten ansvarar MatZacke som blev en tittarfavorit i Sveriges mästerkock och slutade på fjärde plats.
I mån av plats säljer vi endast showbiljetter 200 kr

Torsdag 20 juli

Kommande

Sigge Hill & Per Persson

795 SEK inkl. grillbuffé

Countrymusikern Sigge Hill är uppvuxen som artist i Hudiksvall där han återkommande arrangerar Sigge Hills Jukebox som genom åren har gästats av ett imponerande gäng kända svenska artister. Hans skiva ”Vänner & Grannar” är en riktig pärla. Sin egen musik blandar han med Johnny Cash, Hank Williams och andra favoriter i genren. Per Persson som under 90-talet bildade Perssons Pack, fyllde nyligen 60 år och firade med en utsåld konsert på Cirkus i Stockholm. I Hagbyhamn spelar han med Peter och Tova Glyt och delar utav Nya Packet. Det här blir något extra.
I mån av plats säljer vi endast showbiljetter 460 kr

Tisdag 25 juli

Wille Crafoord

Wille Crafoord

745 SEK inkl. grillbuffé

Wille har guldskivor, grammisar och rockbjörnar som hiphopare med Just D. Han är en fantastisk trubadur och flerfaldigt belönad som kompositör.
I mån av plats säljer vi endast showbiljetter 360 kr

Torsdag 27 juli

Wille Crafoord

Fräcka Orkestern

745 SEK inkl. grillbuffé

1994 så släppte Fräcka Orkestern skivan ”Nya Visdomsord”. Det blev Svensktoppen, tv framträdanden, turné och en svår hybris infann sig. Nu så kommer uppföljaren ”Ett rock’n rolliv senare”. De återförenas för en kväll för att spela gammalt och nytt och förklarar hur det kunde gå så här.
I mån av plats säljer vi endast showbiljetter 350 kr

Fredag 28 juli

Wille Crafoord

Lars Vegas Trio

745 SEK inkl. grillbuffé

Stor musikhumor från Östersund. ”Jag kan utlova en kväll med material av närmast episka dimissioner från våra 30 år av obruten framgång på toppen av underhållningens näringspyramid. En exklusiv kväll som i alla fall inte jag tänker missa” hälsar kapellmästare Lars Vegas.
I mån av plats säljer vi endast showbiljetter 360 kr

Lördag 29 juli

Kommande

Peter Glyt + Lars Vegas med gäster

745 SEK inkl. grillbuffé

Peter har gjort flera skivor både som soloartist och tillsammans med Tiny Harvest och Fräcka Orkestern. Skrivit och medverkat i krogshower varav flera av dem spelats i Kalmar. Lite gammalt och nytt från skivorna, några låtar från krogshowerna, några glada favoriter varvat med anekdoter.
I mån av plats säljer vi endast showbiljetter 360 kr

Onsdag 2 Augusti

Wille Crafoord

Caj Karlsson

595 SEK inkl. grillbuffé

Visrockaren från Hasslö vars liv har filmatiserats i ”Caj och hans demoner” Hela hans turné ”Tillsammans med Caj” där han hade flera av de stora progg och punknamnen med sig sändes på Tv4. Cajs musik skaver men är också fantastiskt vacker. Mycket handlar om orättvisor och hans egna liv som inte alltid varit en dans på rosor. Caj är en duktig historieberättare och varvar musiken med anekdoter.
I mån av plats säljer vi endast showbiljetter 260 kr

Förra sommaren får vi sortera in under kategorin succéer. Förutom att vi fick fina recensioner för det musikaliska och superlativen haglade över maten som serverades, så var det härligt att få ett sådant varmt välkomnade av grannar, familj och vänner. Inget verkade omöjligt att lösa. Nytt för i år är att vi bygger två fräscha toaletter samt att vi kommer att satsa ännu mer på maten. På matsidan kommer vi under vissa kvällar att ta hjälp av Zacharias Lindqvist som blev en favorit i Sveriges Mästerkock och slutade på fjärde plats och Gladys Del Pilar som har vunnit Hela kändis Sverige bakar och i år medverkar i Sveriges Mästerkock VIP. Se i programmet vilka kvällar de är med och toppar upp vår meny.

Så här går det till

Kl 18.30-20 står en somrig grillbuffé uppdukad i den härliga trädgården.
Recepten på menyn är inspirerad från hela världen men råvarorna är lokala med rotfrukter och grönsaker som är närproducerade.
Kl 20.45 flyttar vi in på den nybyggda innegården där kvällens artist bjuder på en intim konsert.

Varmt Välkomna!

Jag är uppvuxen i Hagby och har varit verksam till och från i Kalmar under 30 år, med krogshower, musik på Larmtorget, Victoriadagen, skivsläpp mm. Nu jobbar jag i Madrid och Åre där jag driver event, musik och restaurangverksamhet. Idén med Hagbyhamn110 är att under några sommarkvällar kunna skapa en mötesplats där mat och musik står i centrum. Tillsammans med min familj och min goda vän och gamla spelkompis från Fräcka Orkestern Niklas Lindbäck ser vi fram emot att få bjuda på god mat, bra artister och musiker samt att få umgås i en fantastisk miljö.
/Peter Glyt

My photo

Team sommar 2022

Från vänster: Anita, Victor, Janne, Cicci, Niklas, Sivert,Ann, Jordi, Annie, Jeanette, Elsa, Tova, Peter, Ida

My photo

Från en show sommaren 2022


 

Hagbyhamn 110 Team

Peter Glyt


ANSVARIG
Gillar musik, idrott, hälsa och att sköta om och utveckla fastigheterna. Skriver och producerar musik, snickrar och springer gärna efter bollar. Livet utspelar sig i Madrid, Åre, Stockholm och Kalmar.

Tova Glyt


MUSIK, HAGBYHAMN & ÅREHYDDAN
Ansvarar för våra musikaliska projekt i Åre och de digitala releaserna. Släpper egen musik, spelar i husbandet samt pluggar företagsekonomi.

Amanda Strandberg


HAGBYHAMN & ÅREHYDDAN
Tar hand om alla bokningar och styr upp allt som har med event och restaurang att göra. Restaurangchef på ÅreHyddan och Hagbyhamn

Jeanette Glyt


HAGBYHAMN
Planerar och fixar allt med det estetiska och konstnärliga runt Hagbyhamn

Niklas Lindbäck


HAGBYHAMN
Niklas har ett snickeri men är också en duktig musiker. Ser till att vi har en scen att spela på och att ni har något att sitta på

Jordi


HAGBYHAMN & ÅREHYDDAN
Jordi från Barcelona ser till att maten håller högsta kvalité

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information om Hagbyhamn 110 på
info@maggy.se
eller
+46 (0) 730 895 708